Katkaisijan elementtien valinta

- 2021-09-24-

Valinta elementtejäkatkaisija
1. Katkaisijan nimellisvirta viittaa virtaan, jonka katkaisijassa oleva laukaisuyksikkö voi kulkea pitkän ajan, joka tunnetaan myös katkaisijan nimellisvirtanakatkaisijamatkayksikkö. Samassa sarjassa on useita nimellisvirtoja, ja samassa nimellisvirrassa on useita nimellisvirtoja. Koneen koko ja murtokykykatkaisijaeivät ole samat, joten valittaessa malli on täytettävä kokonaan, eli katkaisijan nimellisvirta tietyn kuorikehyksen nimellisvirran sisällä. Nimellisvirtaluokitus valitaan prioriteettikertoimen mukaan: toisaalta se täyttää ja täyttää piirin ja sähkökomponenttien maksiminimellisvirran tarpeet; toisaalta se on standardointia varten, jotta johtoja ja prosessointihyötyjä saadaan paras mahdollinen.
Laukaisuyksikön nykyinen asetusarvo tarkoittaa, että laukaisuyksikkö on säädetty käyttövirran arvoon. Se viittaa nimellisvirran In kerrannaiseen, joka on käyttövirran arvo. Nykyään joissakin elektronisissa laukaisuissa ylikuormituksen pitkän viiveen nimellisvirta on säädettävissä, ja säädetty virta on itse asiassa nimellisvirta, jota voidaan ohittaa pitkään. Maksimivirta. Nimelliskäyttövirta on koskettimien todellinen käyttövirta tietyllä käyttöjännitteellä, kunkatkaisijaon varustettu apukoskettimilla. Virta on 3A tai 6A, jota käytetään ohjaus- ja suojapiireihin.
2. Nimelliseristysjännite
Nimellinen eristysjännite on suunniteltu jännitearvokatkaisija, ja välys ja ryömintäetäisyys tulisi määrittää tämän arvon perusteella. Jotkut katkaisijat eivät määritä nimellistä eristysjännitettä, ja nimelliskäyttöjännitteen maksimiarvoa tulisi pitää nimelliseristysjännitteenä. Joka tapauksessa suurin nimelliskäyttöjännite ei ylitä nimellistä eristysjännitettä. Nimelliseristysjännitekatkaisijaja tehotaajuuden testijännite. Nimelliskäyttöjännitteellä tarkoitetaan valmistus- ja katkaisukykyyn sekä käyttöluokkaan liittyvää jännitearvoa. Valettujen koteloiden katkaisijoiden nimelliskäyttöjännite on enimmäkseen 50 Hz, 380 V, mutta on myös 50 Hz, 600 V, ja nimelliskäyttöjännite 380 V, 50 Hz katkaisijat ovat ehdottomasti kiellettyjä. Verkkojännitteeseen 660V tai 1140V.
Ohjausteholähteen nimellisjännite on jännite, kunkatkaisijaon varustettu shunttivapauttimella ja moottorikäyttöisellä mekanismilla. Jännitteitä on kaksi: AC ja DC. Kun valitset, muista mainita AC tai DC.
3. Nimellinen oikosulkukatkaisukyky
Nimellinen oikosulkukatkaisukyky viittaa katkaisukykyyn tietyissä olosuhteissa. Kun olet toiminut määrätyn testimenettelyn mukaisesti,katkaisijajatkaa nimellisvirtaansa tosiasiasta riippumatta. Nimelliskäyttöinen oikosulkukatkaisukyky viittaa katkaisukykyyn tietyissä olosuhteissa. Määrättyjen testimenetelmien noudattamisen jälkeen on otettava huomioon, että katkaisija jatkaa nimellisvirtansa kuljettamista.
4. Kiinnitystoiminto
Katkaisijatoiminnon johdosta ja täydennyksenä lisävarusteet lisäävät ohjausvälineitä ja laajentavat suojaustoimintojakatkaisija. Ne ovat erottamaton osa katkaisijaa, sisältäen pääasiassa apukoskettimet, hälytyskoskettimet, shunttivapautuksen ja alijännitetarvikkeet, kuten laukaisuyksikön, sähköisen käyttömekanismin, ulkoisen pyörivän käyttökahvan jne.
(1) Apukoskettimia käytetään pääasiassa näyttämään avautumis- ja sulkemistilankatkaisijamutta ei voi näyttää, onko vika lauennut vai ei. Se on kytketty katkaisijan ohjauspiiriin. Katkaisijan kuoren rungon nimellisvirta on 100 yhden katkaisupisteen vaihtokoskettimena ja 225 Siltakosketinrakenne ja yli, sovittu lämmitysvirta on 3A; runkonimellisvirta 400 ja enemmän voidaan asentaa kahdella normaalisti auki ja kahdella normaalisti kiinni ja sovittu lämmitysvirta on 6A.
(2) Hälytyskosketinta käytetään pääasiassa laukaisuun vapaasti, kun hälytystä kuormitetaankatkaisijaon ylikuormitettu, oikosulussa tai alijännite. Hälytyskoskettimen käyttövirta on: AC380V, 0.3A, DC220V, 0.15A, yleensä enintään 1A ja lämmitysvirta voi olla välillä 1-2.5A.
(3) Shunttivapautin on lisävaruste kauko-ohjaukseen ja avaamiseen. Sen jännite voi olla riippumaton pääpiirin jännitteestä. Shunttivapautus on lyhytaikainen käyttöjärjestelmä, ja kelan jännitysaika ei yleensä voi ylittää 1 sekuntia, muuten kela palaa. Kelan palamisen estämiseksikatkaisijakytkee mikrokytkimen sarjaan shuntin vapautuskelan kanssa. Kun shunttivapauttimeen kytketään virta, ankkuri vetää sisään ja mikrokytkin muutetaan normaalisti suljetusta normaalisti avoimeksi, johtuen shunttivapauttimen virtalähteestä. Ohjauspiiri katkeaa, vaikka painiketta painettaisiin keinotekoisesti, shunttikäämi ei aina ole enää jännitteinen. Käämin palamisen välttämiseksi, kun katkaisija käännetään ja suljetaan uudelleen, mikrokytkin on taas normaalisti kiinni-asennossa. Shunttivapauttimessa on erilaisia ​​ohjausjännitteitä ja eri tehotaajuuksia, joita voidaan käyttää erilaisiin tilanteisiin ja eri virtalähteisiin.
(4) Alijännitelaukaisinta käytetään piirin ja tehonsyöttölaitteiden pitkäaikaiseen jännitesuojaukseen. Käytössä alijännitteen vapautuskäämi on kytketty virtalähteen puolellekatkaisija. Katkaisija voidaan sulkea sen jälkeen, kun alijännitelaukaisu on aktivoitunut, muuten katkaisija on kiinni. Ei portteja. Käyttäjän tulee varmistaa, että johdon käyttöjännite ja alijännitteen vapautus ovat yhdenmukaisia. Alijännitteen toiminta-alue on (70%~35%)Un. Alijännitelaukaisussa on myös erilaisia ​​nimelliskäyttöjännitteitä ja eri tehotaajuuksia, joita voidaan käyttää eri tilanteisiin ja eri virtalähteisiin.
(5) Sähköistä käyttömekanismia käytetään automaattiseen ohjaukseenkatkaisijatsekä kaukosulkemiseen ja avaamiseen. Sähköisiä käyttömekanismeja ja sähkömagneettisia käyttömekanismeja on kahta tyyppiä: sähköistä käyttömekanismia käyttää moottori ja se soveltuu yleensäkatkaisijatjoiden kehystason nimellisvirrat ovat 400 A tai enemmän, ja sähkömagneettien käyttömekanismi sopii katkaisimiin, joiden kehystason nimellisvirrat ovat 225 A tai vähemmän.
circuit breaker